60-годишен женен свещеник се венча за 19-годишна бременна девойка, съпругата му няма против

Жененият свещеник Том Милър се венча за своята бременна 19-годишна приятелка Риба Керфутруба в американския град Мансфилд (щата Охайо). 44-годишната му съпруга Белинда Милър поддържа решението на мъжа си, пише "Индепендънт".

60-годишният пастор дълго време е бил приятел на семейството на Керфутруба и я познавал от години. По негови думи, с жена му са се влюбили в девойката по време на едно от църковните мероприятия, пише изданието. Родителите на Керфутруба били против този брак, но не успяли да убедят дъщеря си.

Милър все още безуспешно се опитва официално да регистрира техния съюз. Свещеникът счита за неправилно, когато властите премахват забраната върху еднополовите бракове, но не разрешават многоженството.

"Нямам нищо против гейовете, но е неправилно техните бракове да бъдат признавани от щата, а моят втори - не. Аз и моите жени имаме право да живеем така, както ни се иска", счита свещеникът.

Семейството от трима души вярва в това, че полигамните отношения не противоречат на Библията. Белинда признава, че се радва на появяването в дома им на новата жена и я нарече своя сестра. Американците смятат заедно да отглеждат деца.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл