Верижна катастрофа на АМ „Тракия“ край Стара Загора

Новият шеф на фонд „Земеделие“: Служителите ни са в стрес, само трима от директорите са на работа

Най-малко 32 души са загинали от удари на мълнии в Северна Индия за един ден

Махат от КАТ първата регистрация на автомобили Паспорт за всяка кола, влизаща в България

Превозвач заплашва да остави Севлиево без междуградски транспорт Причината - липса на годишни винетки за автобусите

Григор Димитров падна с една позиция в световната ранглиста

Как човек сте, ако нямате селфи с морски пейзаж?

EK разработва пакет с помощи за Ирландия заради Брекзит

63-годишен англичанин се е удавил в морето в Бургас

САЩ ще изпратят астронавти на дългосрочна мисия на Луната

Маскирани нападнаха с пръчки участници в масов протест в Хонконг (ВИДЕО)

Румяна Бъчварова: Израел продължава да рекламира България като туристическа дестинация

Джулиан Асандж ще бъде екстрадиран в САЩ

Кристиян Бойков: Не съм хаквал НАП Цяла България се е обърнала срещу мен, оплака се компютърният специалист, задържан за кибератаката

99,98% избирателна активност на местните избори в Северна Корея

Цецка Цачева: Няма ред от моята биография, от който да се срамувам

„Няма ред от моята биография, от който да се срамувам“. Това каза председателят на 43-ото НС Цецка Цачева в лично обяснение във връзка с изказването на независимия народен представител Велизар Енчев по време на обсъждането на законопроектите за промени в закона за защита на класифицираната информация, съобщи „Фокус“.

Той предложи на проверка да подлежат и бивши, членове на партийни комитети, партийни секретари на БКП и на Комсомола. „Зад гърба ми стои човек, който е бил партиен секратар на общинския съвет в Плевен, уважаемата г-жа Цецка Цачева, но тя няма чувство на историческа вина“, каза Велизар Енчев.

Цачева в лично обяснение заяви: „Вие явно сте на принципа, че няколко години като водещ на едно предаване и че измислените ви истини ще обърнат фактите. Тук в тази зала има народни представители от Плевен, които много по-добре от вас познават моята биография“, каза тя. И заяви, че няма ред от нея, от която да се срамува.

„Заявявам категорично, защото всяко едно следващо подмятане по този повод ще бъде обжалвано в Съдебната зала. Работила съм в Градски народен съвет – Плевен. Заявявам категорично, че до 1989 г. не съм била партиен секретар като член на БКП, какъвто съм била. Оттук насетне, ако вие не ми представите доказателства и факти, всеки български гражданин има един конституционен начин да защити своите права и ви гарантирам, че ще го направя“, категорична бе тя.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.