Валери Симеонов предложи Полина Карастоянова за изключване от групата на Патриотичния фронт

Предлагаме народният представител  да бъде изключена от ПГ на ПФ. Това каза съпредседателят на Патриотичния франт Валери Симеонов по време на пресконференция, съобщи„Фокус“.

"Имаме само един представител, който е подписал законопроекта за акцизите и данъчните ставки и имаме информация, че той е бил в основата на прокарване на законопроекта. С решение от 27 ноември, ние сваляме политическото доверие от Полина Карастоянова и предлагаме на следващото заседание на колегите от ВМРО да бъде изключена от групата на ПФ", допълни той.

„Ние сме във формат коалиция. Има втора партия – ВМРО. Без нейно съгласие, по чисто етични съображения, ние не можем да налагаме такова решение. Ще поставим въпроса на заседанието на групата във вторник и ще оповестим решението ѝ”, посочи Симеонов.

„Уверявам Ви, че всеки, който преследва чисто лобистки интереси, ще получи шут”, категоричен бе Симеонов. Той обясни, че формулировката е сваляне на политическото доверие, защото Полина Карастоянова е член на НФСБ от гражданската квота и не е член на партията.

                                                                                                                               

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини