Магистър по реторика предложи брак на своя колежка в речта си към Софийския университет

Днес абсолвентите от Философския факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски" получиха своите дипломи на официална церемония в Аулата на ректората. Този ден обаче ще остане особено специален за двама от абсолвентите, които се сгодиха на сцената. 

Любомир Цанев от специалност „Реторика” произнесе приветствие от името на абсолвентите. Той поздрави колегите си за успешното дипломиране и от името на всички тях отправи благодарност към ръководството на университета, преподавателите във Философския факултет и на всички, свързани с учебния процес.

„Най-голямата си благодарност оставям за преподавателите, защото благодарение на тях и техните интересни лекции, се създаде в мен изключителен интерес да посещавам ежедневно Университета”, каза Любомир Цанев и разчувства аудиторията, като заяви, че в Алма матер е срещнал и голямата си любов.

В края на речта си Любомир извика приятелката си на сцената, извади кутийка с пръстен и изненадващо предложи брак на момичето, с което е от година и половина и което също е абсолвентка на факултета.

Последваха бурни аплодисменти от преподавателите в залата и дипломиращите се студенти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл