Валери Симеонов: Карастоянова е предложила законопроект и е подвела няколко души от ВМРО да го подпишат

Полина Карастоянова е подкрепила текст, който е лобистки и подкрепя големите алкохолни картели. Това заяви лидерът на Патриотичния фронт Валери Симеонов, който взе решение да изгони депутатката, която подписа промените в Закона за акцизите и данъчните складове, въвеждащи ограничението ракия да се вари само шест месеца в годината и казаните над 500 литра да се лицензират като данъчни складове.

"Тя зае позиция, за която не е уведомила нито мен, нито колегите от НФСБ. В петък следобед тя предлага законопроект на няколко души от ВМРО. Те не са подготвени и го подписват, тъй като са били подведени от нея", уточни той.

Според него с промените в този закон хората ще започнат да се крият и ще работят нощем. В същото време той ще даде възможност на администрацията да се разправя с всеки, който не е удобен, допълни партийният лидер.

"Основателят на АБВ Първанов има топла връзка с ръководството на ДПС и по-конкретно с Ахмед Доган. Благодарение на това той получи и втори мандат за президент", изтъкна Симеонов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини