Застраховка Handy Guard от Handy Broker и Евроинс – сигурност за мобилния ти свят!

Заедно с желаното мобилно устройство, в магазини Handy вече можеш да намериш и най-добрия начин да го подсигуриш срещу непредвидени щети – застраховка Handy Guard! Това е уникален и иновативен застрахователен продукт създаден от Handy Broker и Евроинс, създаден специално за твоето спокойствие и за сигурността на ценната ти дигитална придобивка. Застраховката ти осигурява навременен ремонт или замяна на повреденото мобилно устройство, в резултат на случайно счупване или намокряне. А знаеш, че това се случва често!

Ние ти предлагаме възможност без аналог на пазара за мобилни комуникации! Единствено в магазини Handy можеш да купиш застраховка за новия си или употребяван мобилен телефон или друго мобилно дигитално устройство, независимо откъде е закупено.

Освен това, застраховка Handy Guard ти дава ценното преимущество да надградиш гаранцията на мобилния си телефон или таблет, като покриеш допълнителни рискове, които гаранционните условия не биха уважили.

Срокът на застраховка Handy Guard е 12 месеца и се сключва до 5-тия ден от покупката на нов мобилен телефон, а при застраховане на използвано или незакупено от верига магазини Handy мобилно устройство е достатъчно то да присъства в ценова листа в деня на закупуване на застраховката!

Виж пълните условия за сключване на застраховка Handy Guard тук: линк

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес