Съквартирантите застават срещу Боби и Соня в Big Brother All Stars

Зарко дава дългоочакваното обяснение на Деси Слава

Броени дни преди финала на Big Brother All Stars 2015, отношенията между риалити звездите са повече от променливи и много динамични. Тази вечер ще видим как номинациите очи в очи за пореден път пренаредиха пластовете в Къщата, а Соня и Борислав се превърнаха в тотални антигерои за останалите Съквартиранти.

На последните номинации за сезона, Боби обяви Ваня Джаферович за най-достоен да спечели предаването и се обоснова, че иска да отиде с него на финал, защото са приятели. Големият брат го попита дали причината е тази, защото много скоро, в разговор със Соня, Атанасов е казал точно обратното – че Джаферович е слаб противник и лесно ще му вземе победата. Боби категорично отрече да е изричал тези думи, а Big Brother обеща да го докаже. В дейли епизода довечера ще видим как Съквартирантите ще изгледат автентичното видео доказателство и лавината от емоционални нападки, която ще последва. След тези събития отношенията в Къщата вече никога няма да са същите, а Борислав и Соня ще се окажат в положение „сами срещу всички”.

Тази вечер ще станем свидетели и на дългоочакваната развръзка между Деси Слава и Зарко. След мисията „Океан от любов”, където отношенията им поеха в съвсем нова посока, заради признанието на певицата, че се вижда с някой навън, Деси най-после ще поговори откровено със своя бивш любим. Тя ще го попита в очите каква е причината да е в Къщата и как мисли да се развият отношенията между тях. По-късно Ваня ще говори с ММА боеца и той за първи път ще разкрие истинската причина за раздялата им с певицата. Каква е тя и какъв отговор ще получи Деси, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес