Лола ди Мола погва попфолка

Пратихме нашия моден детектив на концерта за 15-ия рожден ден на Планета тв. Ето какво видя Лола:

Едно време се е задало, ужас! Идат празници, а човек не смее да хапне, да пийне и да запали колата.

Докато не са забранили и „мезетата за душата“, поне нека да погледаме Планета-та.

И така, замезете със сланинка, палете поршето и хайде на концерт! Бързо, шоуто започва!

Винаги актуалната Преслава, на която се наслаждавахме до скоро в един резлив като боза телевизионен формат, се появи на концерта с обичаен имидж. Не може да излезе от образа си на героиня от сълзлива сага, та отново е в образа на доброто момиче. Избираната от певицата рокля е в приятна дължина и красив цвят. Вечната абитуриентка на попфолка този път е пропуснала последния поглед в огледалото. Сгафилият сутиен в телесен цвят нелепо прозира изпод богатата бродерия на горната част на тоалета, поразваляйки търсената лолитска визия.

На фронта на многодетната Кали нещата не изглеждат розово въпреки цвета на роклята, която е избрала. Подобна форма и дълбочина на деколтето плачат за стегнати обеми или поне за подходяща поддръжка в лицето на адекватно бельо. Височината на ажурените ботуши не съумява да скрие нежеланите неравности по бедрата. И да не вземе да се обиди после на коментарите! Докарала е класически професионален вид, ама не точно на певица, банално изтъркан и до болка омръзнал.

Емануела е нахлузила изобилно посипана с блясък рокля, съчетана със странно спретната, да не кажа строга прическа, тип испански кок.

Тотално разконцентрирана в дилемата си да прокълне или да благослови бащицата на новия си наследник, Емануела набързо е събрала два различни елемента от латино сагите в едно. Младата майка явно се разкъсва между имиджа си на непослушна изкусителка и отговорна дойка.

Много хипи, много ретро, та чак опасно предвид десетилетките се е спретнала Малина. Капси, жици и разрези опасват снагата й, която не спира да танцува. Екстеншъните се въртят, шнурчетата летят във вихъра си, 40-те са новите 20.

Претенциозната Мария развълнува почитателите си със смешна до сълзи, направо неадекватна визия. Красивата пъстроцветна рокля виси като тъжно чадърче над плътния чорапогащник, нахлул в рокерските боти. Бижу със стилистиката на кучешки нашийник допълнително орязва маломерната фигура на певачката, която помним като сръчна с отварачката.

Който не умее да създава екстравагантни комбинации, по-добре да не посяга - резултатът гарантирано е комичен.

ДесиСлава може би разчита на моментната си слава от един друг чалга телевизионен формат, та не се е престарала в избора на дрешки за концерта. Старомодната рокля с дълбоки разрези в областта на липсващата талия е в скучно черно със скучно асиметрични ръкави. Вероятно в последния момент се е сетила за трика „имаше ли гащи или немаше?“, че да развълнува аудиторията.

Галена, уж прочула се като дизайнер в земите зад океана, не вложи и грам индивидуализъм в тоалета си, а изкопира визията на една тамошна певица. Златно и черно в стил „Клеопатра“, чиято роля определено е да насочи вниманието и прожекторите към изваяните крачета в златни сандалетки на нашенката. Подозирам, че много се харесва с египетската перука - виждаме я за пореден път.

От набедените за дизайнери във фолка очаквахме нещо повече от редовната кражба на визии!

Джена представи стилна рокля в мек пудрен нюанс и разкошна декорация. Премерената дължина на цепката, стилното деколте и семплата прическа са елементите на една елегантна визия, която стои добре дори и на попфолк звезди.

Като пълен контраст на гореописаното на сцената се появи Анелия. Смешно късите черни панталонки, върху които е нахлузила блестяща горница, са по-скоро лятна, нежели официална визия. Високо препасаният колан в опит да придаде форма на тоалета визуално разсича снагата на момата. А като включим в картинката и ботушите, плъзнали високо над коляното, пошлото и провокативно оформление е гарантирано.

В Планета-та се изявяват много работни момичета - ето и Татяна се представи в професионално облекло. Осмелила се е да замени само втръсналото тазгодишно злато с десен на райе.

Творението в леко моряшки стил, което не мога да реша дали е рокля или приспособление за промотиране на бикини, очевидно не е по мярка на певицата. Изобилният екстеншън на косата, завършващ с неумели букли, вероятно трябва да придаде френски полъх на тоалетчето, ала Бриджит Бардо, но си остава нашенски - от прованса.

С подобно недоразумение в областта на главата ни посреща и Соня Немска. Дългата отново златна (ооо, ужас! Вече ми е лошо!) рокля би изглеждала вероятно доста по-добре в компанията на нормална прическа, а не придружена от ваза за кокичета. Подозирам, че изпълнителката ще скрие в дълбоки ракли този кадър като спомен от едно смешно и неуместно решение.

Красивата бяла блуза с перлени декорации и интересен ръкав на Емилия замира от ужас, посрещната от гилотината на черния колан. Като сгрешено съчетание от две различни снимки, залепено набързо и неумело с парченце изолирбанд, са коженият клин и нежно бялата горна част на тоалета. Екстравантността в стила и този път е само мираж!

Тони Дачева изненада приятно почитателите си с нов цвят на косата. Мекият нюанс и добре оформената прическа придават стил и елегантност. Богато украсената горна част на тоалета в черно допълва разкошната визия на фолк звездата.

Мъжката певческа част също привлече внимание. Устата е избрал провокативно костюмче от блестящи латексови гащи и кожена яка върху сакото. Признавам, че и този път не е изменил на стила си, включващ изобилие от ексцентрични материи и обем в областта на раменния пояс.

Ветеранът Милко Калайджиев е с обичайно широка усмивка и елегантна визия. Леко лъскавата материя на костюма, черният му цвят и снежнобялата риза придават необходимата доза празничност и стил на Милковия аутфит.

Абсолютно на друга вълна е новакът Галин. Червеното мотористко яке с капси, ципове и черни елементи е странно съчетано с препасано на кръста пищималче на райе. Вероятно целта е демонстрация на бунтарски дух. Обаче резултатът е ГМО - като да кръстосаш мощна хонда с венецианска гондола. Направо го виждам Галинчо как чака да дойде от нейде момата и да викне: „Вземи ме, лодкарьо, на своята ладия лека!“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл