Полиция и лекари усмиряват развилнял се френски легионер в Благоевград

Тази нощ отново лекарите от Спешно отделение на МБАЛ Благоевград отново бяха принудени да извикат полиция, за да укротят развилнял се млад мъж. Той който се представял на легионер от Франция в отпуск. Инцидентът се разиграл след полунощ, съобщава struma.com.

Спешните транспортирали младо момиче, припаднало в района на полицията, след значителна употреба на алкохол. Минути след линейката пристигнал и нейния приятел, който започнал да крещи и обижда лекарите, обвинявайки ги, че не реагират адекватно на състоянието на момичето.

Извикана е полиция и легионерът е заведен за разпит. Девойката е от защитено жилище на ул. "Крушево" в Благоевград. Били на купон и буквално се усмъртили от пиене. След като се посъвзела, тя е освободена.

Припомняме, че почти всяка нощ млади момичета и момчета попадат в Спешно отделение с алкохолна интоксикация. Това стана ежедневие за медиците, които всяка нощ спасяват живота на изпаднали в подобно състояние. Някои от тях преминават и през реанимация, тъй като са поели индустриално за възрастта и организма им количество алкохол.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини