Най-(не)желаните подаръци за жените

Трионът заема едно от челните места в класацията

Празниците наближават, а с тях и трескавата подготовка за посрещането им. Атмосферата става празнична, а всички ние започваме да се замисляме какво да подарим на любимите си хора. И тук понякога се сблъскваме с главоболие, подути от обикаляне крака, досадни продавач-консултанти или мини паник атаки в края на деня, когато установим, че началото на идващата година ще започне на сухари и бурканите от село.

Голяма част от хората се сблъскват с тези проблеми. За съжаление тогава разбират, че и ангелите хранители излизат в отпуск веднъж в годината или пък са преяли по празниците и не могат да мръднат, за да бдят над нас. Дори жените се изморяват по някое време и неволно започват да вдигат скандали на поредния продавач. Ако си мислите обаче, скъпи дами, че въпреки цялото това обикаляне накрая всичко ще си заслужава, защото половинката ви ще ви подари чифт диамантени обеци, помислете пак!

Сайтът LatesinBeauty.com е провел проучване сред 3000 жени на възраст от 18 до 65 години, с което да разбере кои са най-ужасните подаръци, които са получавали за Коледа. Ако доскоро сте мислили, че най-страшното, което може да ви се случи, е любимият да ви обърка номера на обувките или да пропусне да ви вземе подарък, пригответе се. Има и по-лошо! Под елхата вместо любимия парфюм може да откриете трион, инструменти или въдица. Ако сте мечтали за скъпо червило или руж, може да се сдобиете с крем за обезкосмяване или такъв против целулит, интимен сапун или една от онези малки електрически бръсначки за космите в носа и ушите. Ако пък половинката ви е маниак на тема “най-новите китайски изобретения” може да ви зарадва с мини розова подлога, която да ви помага да се облекчавате, докато сте навън сред природата. Или пък ходите пеша до работата, или отивате на пазар, или на среща с приятелки, или дори докато чакате автобуса на спирката. Общо взето навсякъде, където ви свари нуждата, а наоколо няма нужник. Всичко, което изброихме досега, е получавано от дамите, участвали в проучването. Горките! Проучването показва, че 40 процента от жените сами избират подаръците си, докато всяка трета признава, че връща обратно подаръка от любимия си веднага щом празникът приключи. Всяка пета подарява подаръка си на друг човек, а всяка десета го продава в сайт за онлайн аукциони. Въпреки ужасните подаръци 25 процента от жените споделят, че въпреки всичко ги носят или използват, за да не обидят половинките си, а 30 процента се преструват, че им харесва, когато го получават.

Успяхме да стреснем дамите и да позабавляваме господата. Сега обаче ще успокоим жените и ще помогнем на мъжете. Скъпи силни половинки, изброеното по-горе може да оставите за 1 април. Сега обаче наближава Коледа, вторият най-важен ден в годината, що се отнася до подаръци, след рождения ден на избраницата ви. Ще трябва да се постараете, за да видите истинска, а не престорена усмивка на 25-и сутринта. Ще се опитаме да ви дадем няколко съвета.

Най-лесно е да се ориентирате по интересите на половинката си. Ако тя обича да чете и мечтае за библиотека като тази в Пекинския университет, зарадвайте я с електронен четец, в който ще може да събере над 1000 заглавия. Ако се интересува от кулинарство, изберете й подходяща книга за рецепти. В книжарниците се намират четива, оформени като отхапан шоколад или пухкав мъфин. Ако бижутата са нейната страст, изненадайте я с колие или гривна, гравирани с вашите инициали или имена. За дамите, които имат непреодолима страст към дрехите, купете кожена яка от естествен или изкуствен косъм, с която да се чувства като Грейс Кели. За най-сигурно заложете на черния цвят. Вариантите са много, а на вас ви трябват само малко въображение, правилен подход и интернет, който да ви насочи в най-правилната посока. Коледа наближава, а половинките ви със сигурност ще ви подскажат какво искат за празника, за да са сигурни, че няма да сбъркате. Постарайте се, току-виж получите електрически трион, въдица или тример за досадните косми в носа и ушите, които ви гъделичкат всеки ден!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл