Асен Блатечки: Лошо момче съм по наследство (Видео)

В интервю за Нова телевизия Асен Блатечки заяви, че е лошо момче по наследство, след като такива са били баща му и дядо му. „Употребявам секс с голямо удоволствие, но не и наркотици. Пушил съм трева, но само като опит”, призна актьорът.

Според него, каратето и родителите са двете неща, които са го изградили като човек. „Преди да се занимавам с карате, аз се биех с много мои съученици просто така, без причина. Но когато започнах да тренирам, престанах с тези си прояви”, споделя още Блатечки.

Актьорът си призна, че се е снимал в големи глупости, филми с извънземни, екшъни без смисъл, но днес не е готов да изиграе гей и да лежи в леглото с мъж. „Идеалната жена за мен днес е тази, която успява да поддържа спокойствието. За мен Анджелина Джоли е най-красивата и най-талантливата в света, но иначе харесвам всички жени”, допълни Блатечки.

„Ако не бях станал актьор, може би щях да се занимавам с рисуване, а можех да стана и мутра. Имах предложение да отида при тях, като ми обещаваха апартаменти, коли и много пари. Когато майка ми им каза, че ще ставам актьор, те предложиха да ми купят театър”, спомня си актьорът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица