Треньорът на "Пирин": Ще дам рушвет на БФС

“Пирин” продължи да се движи по курс към оставане в “А” група с разгромно 4:0 над гостуващия “Черно море”. От шест мача “орлетата” нямат загуба - три равенства и три поредни домакински победи. След наказателната акция срещу носителя на купата и суперкупата на страната треньорът Наджи Шенсой отново рече големи думи: “Моят отбор вече не се учи, а пише стихове. Жалко, че ни остава само един мач до края на сезона. Ще дам рушвет на БФС първенството да продължи и да няма зимна пауза. Ще направим “Пирин” непобедим. Всеки ще трепери, когато идва тук.”

На стадиона в Благоевград публиката изтръпна в края на първото полувреме, когато Стефан Станчев от “моряците” се сблъска с Маркиньос от домакините и изпадна в безсъзнание. Защитникът бе откаран с линейка в болница, но се върна в добро състояние на трибуните.

“Берое” пречупи у дома “Монтана” с 2:1 и измести “Литекс” от третото място, като се доближи до лидерите “Лудогорец” и “Левски”. Георги Андонов зарадва домакините с победен гол в 79-ата мин, а в 90-ата Иван Минчев от “Монтана” напусна за два жълти картона.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ