Цените на петрола се повишиха

НАП спира временно 6 електронни услуги Няма достъп до обявите за продажба на имущество на длъжници

Имам ли право на майчински, ако ме съкратят в срока за изпитване

Откриха тухла с печат с името на римския консул Марулус в древния град Нове Уникалната находка датира от 184 година

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 23 юли 2019

Румен Петков: Може да се очаква взаимодействие на АБВ с БСП на местните избори

Проф. Герджиков: Единодушната номинация на Гешев ми дава надежда

НАП продава 13 бунгала край морето Къмпингът е в област Варна

Зеленски завладя и парламента на Украйна „Слуга на народа” печели абсолютно мнозинство

Тръмп: Информацията за заловените шпиони на ЦРУ е фалшива

Ремонти на знакови стари сгради в София Къщата на Яворов може да стане общинска, реставрират дома на Фингов

Иван Гешев – кандидат за нов главен прокурор (обзор) Може да остане сам в състезанието

Приключи гласуването за премиер на Великобритания Утре обявяват името му

Иран: Задържането на плаващия танкер „Стена имперо“ не е ответна мярка

ВМРО издига Славчо Атанасов за кмет на Пловдив

Първата Българо-немска имплантологично-хирургична дентална клиника ЕО Дент отвори врати

Първата Българо-немска имплантологично-хирургична клиника ЕО Дент отвори врати в София. Датата 11 ноември не бе избрана случайно – на този ден се почита Св. Мина, лечител и покровител на семейството. Така „семейството“ на ЕО Дент си пожела да даде ново начало за усмивки и по-качествен живот за своите пациенти.
Топлата привечер и церемонията по откриването събра над 600 човека. А трима тенори, разположени на втория етаж в супермодерната 8-етажна сграда, я огласиха със своята ария.

Така пред очите на редица публични личности, сред които Татяна Лолова, Мартина Вачкова, Йордан Йовчев, Наталия Симеонова, Азис, Алисия, Мери и Миро от „Бойс Бенд”, Денди, Мира Добрева, Неделя Щонова, бизнесмени, политици и много други – започна откриването.

Започна и една промяна за онези, които си уговарят срещи – хотел „Хемус“ и „Сити Център“ в София вече се намират срещу сградата на Първата българо-немска имплантологична клиника ЕО Дент…

А тя наистина е изградена по немски стандарт и оборудвана с най-съвременна апаратура. Етаж за хирургия, етаж с 4 операционни блока, етаж за релаксиращи процедури, профилактика и мотивация. На последния етаж е разположен музей на дентална медицина. Там можете да разгледате зъболекарски стол от 1962 г., както и инструменти от различни етапи на денталната медицина.
В подземния етаж се „крие“ фото студио за заснемане на дизайна на усмивката на всеки пациент. Конферентната зала с учебния център са създадени с една единствена цел – непрекъснато усъвършенстване и професионално израстване в името на пациента.

Оборудването е последна дума на техниката – лазери, най-нов модел стерилизация, дентални столове, разположени върху специална антибактериална настилка.

Откриването завърши с грандиозно шоу на жената каучук – Сирма Добрева, с изпълнение, което се прави за първи път в света – акробатика по фасади на сгради. Съпътствано от светлинните на прожекторите, музика, фойерверки и бурните аплодисменти на гостите.
Д-р Венета и Валентин Павлови, собственици на клиниката, споделиха, че за тях това е една сбъдната мечта.

Ще добавим – поредната мечта, постигната с усилията на целия екип в полза на пациентите. Сред гостите бе и един възрастен човек, облечен скромно – вероятно пациент на клиниката. Той разглеждаше внимателно оборудването и интериора и прочете на глас един надпис – на стъклената стена – „Захапете здраво живота с Вашите импланти!“.

„Да, наистина много са здрави! Аз го казвам от опит!“ – бе краткият му коментар.
Всъщност първата Българо-немска имплантологично-хирургична клиника ЕО Дент е една сбъдната мечта за българските пациенти и тяхното дентално здраве.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.