На 16 юни 2019 да почерпят

Жена е в тежко състояние след катастрофа на столичния бул. „Възкресение“

1969 – годината, която промени света (ИНФОГРАФИКА)

„Ню Йорк Таймс“: САЩ са участвали в кибератаки срещу електроснабдителната мрежа на Русия

Блудницата Теодора – императрицата на Византия

Иран и ЕС са обсъдили ядрената програма на Техеран

Почти сигурното назначение на Лампард се бави заради компенсация от 4 милиона паунда

Пороен дъжд е наводнил улици в Благоевград

Новооткрити артефакти показаха на изложба в Ахтопол Черноморска библиотека е създадена в музея „История на котвата“ в града

Малък самолет падна в река в Полша, пилотът е загинал (ВИДЕО)

Катастрофа затрудни движението на пътя Симитли-Банско

Кои са забравените малцинства на Балканите Представиха малкоизвестни факти, събрани от швейцарския журналист Цирил Щигер

Няма данни за пострадали българи при пожара на Халкидики

Инцидент при кацане на самолет със 175 души на борда в Русия

„Еуфория” с великолепната Валерия Голино Красавицата се пробва като режисьор

Калина Кънчева е новият районен прокурор на Тетевен

Висшият съдебен съвет избра с пълно мнозинство Калина Кънчева за административен ръководител на Районна прокуратура – Тетевен. Тя има над 14 години юридически стаж в органите на съдебната власт . Кариерата и като прокурор започва през 2001 година в Районна прокуратура –Тетевен, а от 2006 г. и до момента е заместник – административен ръководител.

Като основни цели Калина Кънчева си поставя запазване и подобряване на постигнатите добри практики в Районната прокуратура, както и подобряване качеството на изготвените прокурорски актове с цел свеждане до минимум на върнатите от съда дела и постановяване на оправдателни присъди.

Повишаване качеството и срочността на разследване, чрез провеждане на работни срещи между разследващите полицаи и прокурори и по-голяма активност от страна на наблюдаващите прокурори при упражняване контрола върху разследването са част от задачите, които си поставя Кънчева.

Сред приоритетите и още са запазване и подобряване на постигнатите резултати по отношение на броя на образуваните бързи и незабавни производства, а също и стриктно спазване на принципа за случаен избор на наблюдаващия прокурор.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.