Памела Андерсън е готова да работи в Русия (Видео)

Актисата и защитничка на животните Памела Андерсън не е готова да приеме руско гражданство, но с радост би работила в Русия. Това заяви самата тя за агенция ТАСС.

"Имам американско и канадско гражданство. Допада ми обаче да работя в Русия. Готова съм да сътруднича на руски организации", отбеляза Андерсън.

Памела отбеляза, че в Русия е планирано да отвори врати приют за кучета и котки, който ще носи нейното име и добави: "В тази инициатива съм готова да участвам".

Освен това актрисата уточни, че през април следващата година отново ще посети Русия, за да участва във форум, посветен на тигрите. Сега Памела пристигна в Русия като защитничка на животните.

"Надявам се да видя такава Русия, в която ще се защитават правата на животните, очаквам Русия да заеме активна позиция в борбата с бракониерството. Ще се постарая да направя всичко, което е по силите ми, за да може потомците ни да живеят в по-хубав свят", коментира Памела Андерсън.

Относно намерението на сп. "Плейбой" повече да не публикува снимки на разголени жени, Андерсън заяви: "За мен работата с "Плейбой" е важна част от живота ми. Когато бе оповестено, че списанието прекратява публикуването на голи снимки на жени на корицата си, ми се обадиха по телефона и ми предложиха да се снимам за "Плейбой". За мен това бе вълнуващ ден - своеобразно връщане в миналото. Аз съм вечното момиче на "Плейбой".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица