Разпространяват в библиотеки материалите за заседанията на Общинския съвет във Велико Търново

Материалите за предстоящите заседания на Общинския съвет във Велико Търново ще бъдат на разположение на жителите на старата столица в Регионалната библиотека “Петко Р. Славейков”, както и в нейните клонове в старата столица. Това стана ясно след среща на председателя на местния парламент Венцислав Спирдонов с директора на библиотеката Иван Александров. Копията ще бъдат както на хартиен носител, така и в електронен вариант. На Регионалната библиотека и филиалите и ще бъдат предоставяни и копия на взетите от Общинския съвет решения.

Следващото заседание на местния парламент във Велико Търново е насрочено за 17 декември. Дни по- рано ще бъдат на разположение материалите за него. Книжата ще бъдат достъпни за всички граждани и в електронен вариант на интернет страницата на съвета.

Междувременно председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов обяви, че ще има приемни дни, по време на които ще се среща с жители на старопрестолния град и населените места. Първата приемна ще бъде на 14 декември, между 8:30 и 16:30 ч, а срещите ще се провеждат в сградата на Община Велико Търново. Всеки, който желае, може да си запише час на тел. 062/619-240. Великотърновци могат да задават въпроси и да отправят предложения също и в страницата на Венцислав Спирдонов в социалната мрежа Фейсбук.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони