Рибери заведе дело за клевета

Франк Рибери заведе дело за клевета срещу френския вестник „Клозе“. Изданието информира, че звездата е платил 15 000 евро на проститутки, за да участват в парти в Мюнхен. След като вече веднъж бе хванат с малолетна жрица на любовта, Рибери се представя в обществото като примерен съпруг.

Въпреки че нямаше вина за нито един от трите гола на „Борусия“ (Мьонхенгладбах), вратарят на „Байерн“ Мануел Нойер се побърка от загубата с 1:3. Два дни поред страж №1 в света сам изисква от щаба на Пеп Гуардиола едночасова тренировка по специален режим. Нойер правеше коремни преси, лицеви опори, спринтове. След това спасяваше удар след удар от треньора на вратарите Тони Топалович. В „Байерн“ това не е за първи път. Същият маниер след загуба имаше Оливер Кан.

„Никога не сме казали, че ще спечелим всеки мач - каза Нойер. - Трябва да се поучим от загубата.“

„Байерн“ завършва в сряда вечерта груповата фаза в Шампионска лига с домакинство на „Динамо“ (Загреб). Мачът е без значение и за двата отбора - баварците са се класирали, а хърватите са отпаднали. „Байерн“ отива без 7 титуляри в Загреб заради контузии и наказания. Джером Боатенг сигурно също няма да играе, защото виси с жълт картон.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят