58-годишни шофьори се налагат с метална табела за паркомясто в Пловдив

Битката за паркомясто в центъра на Пловдив доведе до поредния рецидив и образуване на бързо производство за хулиганство след нанасяне на телесна повреда с метална табела.

Трагикомичната ситуация се разиграла в понеделник около 9.30 часа в близост до общинска дирекция "Местни данъци и такси" на ул. "Радецки", където се стигнало до остър спор за паркомясто между двама 58-годишни шофьори, при който единият от тях - Й.В., замерил и цапардосал с метална табела своя опонент и набор, като му причинил лека телесна повреда. Потърпевшият водач на лекотоварен автомобил веднага подал сигнал на тел. 112, откъдето пък пратили на мястото на инцидента полицейски патрул от Второ РУ на МВР-Пловдив. За случая е уведомена и Районна прокуратура.

От "Пътна полиция" в Пловдив пък издирват шофьор на лек автомобил, който в понеделник около 18 часа блъснал пешеходец на ул. "Радко Димитриев" в район "Източен" и избягал от местопроизшествието. Раненият е бил откаран и прегледан в болница, а по-късно освободен за домашно лечение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони