За всяка болка има ШИПКА

Какво по-хубаво от домашен чай? Чай от природен продукт, с истински плодове шипка, със запазени витамини - чай направен вкъщи..

Шипката е един от най-поливитаминозните плодове на територията на България. В нея природата е събрала витамините А, К, Е, С, пектин, аминокиселини и много други известни и неизвестни за нас съставки. Използва се от векове през целия зимен сезон, за да ПОВИШИ ИМУНИТЕТА, да ни донесе енергия от дивата природа и така да изчисти организма от ежедневния отпадък. Тя действа благоприятно на ОТДЕЛИТЕЛНАТА СИСТЕМА: бъбреци, жлъчен мехур, пикочопроводи, пикочен мехур. Изключително пречистващият ефект на шипката се наблюдава непосредствено след консумация на 1 ч.л. разтворена в 1 ч.ч. топла вода. Шипката действа благоприятно и на КРЪВОНОСНАТА СИСТЕМА. Съдържащите се в нея флавоноиди поддържат здравето на капилярите, силицият в шипката е важен за здравето на стените на кръвоносните съдове, а витамин К подпомага нормалното съсирване на кръвта.

Най-добрите Български лечители са казали, че за „всяка болка има билка“, но тези билки, които наистина помагат за изцерението ни, растат на територията на нашата страна.

Използвайте Биониа Шипка на пердушини - ситно смляни парченца диворастяща шипка, изсушена по специална технология за по-лесна консумация и дълготрайно съхранение, със запазени витамини. За разликата от други продукти от шипка (брашно, чай и др.) в Биониа Шипка са използвани и семките на плода, защото в тях се съдържа по-голямата част от витамините Е, А и омега-мастни киселини, като са отстранени власинките. Така предложена шипката е много лесна за приготвяне на чай, разхладителна напитка през лятото или в комбинация с кисело мляко.

Биониа Шипка на пердушини е С ГАРАНТИРАН БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД и качество на ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРА ЦЕНА. Търсете продукта в аптеките и здравословните магазини! Ако го няма наличен, помолете фармацевта да го поръча специално за вас от националните дистрибутори!

За информация и рецепти: www.bionia.bg и тел. 088 44 55 123

Биониа Ви пожелава топлина и здраве през зимата! 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве