След милионната печалба: Наплив от мераклии за тотото в Смядово

След колосалната печалба от тази неделя на 4 202 066 лв. в единствения пункт на град Смядово, Шуменско, има наплив от мераклии. Вторник беше първият работен ден и по двама-трима души се засичаха на опашка. Ще станат и повече, предполага тототаджийката Веселина Желязкова, която приема фишовете на търсещите късмет 35 г.

Самата тя обаче през целия си стаж играе с едни и същи числа и никога не е печелила. Дори тройка не е удряла, признава си ветеранката в тотото. Въпреки това продължава да залага на същите числа. Бои се, че ако не ги пусне, ще излязат и много ще съжалява.

Най-редовните тотоманиаци се редят в първия работен ден, като Живко Жечев, който също три десетилетия залага на две еднакви колонки в 6 от 49. Печелил е 15 000 лв. от тотото. В тона на сегашната ситуация, се шегува, че в момента "по-голяма е вероятността да загинеш в самолетна катастрофа, отколкото да познаеш числата".

Към 400 фиша се пускат в Смядово на тираж, а поне 100 от тях са за играта "тото 2 зодиак". В пункта играят хора и от съседните села. Късметлията си е пуснал предплатен абонаментен фиш и е спечелил милионите с 1,10 лв.

Може и да е пенсионер, защото повече хора от третата възраст залагат на тотото в Смядово, а младите залитали по моментните игри. Втори ден в града вървят версии кой е спечелилия, но със сигурност нищо не се знае.

Макар че не е печелила никога, Веселина се радва, че хората имат късмет и най-голямото й удоволствие е като плаща печалби. В последните 40 дни в нейния пункт има 4 големи "удара" - най-голямата печалба от 20 000 била от търкащо се билетче.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини