Арестуваният за кибератаката срещу НАП хакнал сайта на МОН преди две години

Гори електрически стълб на столичен булевард

Андреа пак прекали с фотошопа (СНИМКА)

БФС глоби и порица „Царско село“ заради съмнителни мачове

Слабо начало на сезона за хотелите край Варна Статистиката отчете спад на туристите и приходите за май

Бисер Петков: Над 43 хиляди първокласници ще получат по 250 лв. еднократна помощ за началото на учебната година

Продавачка присвоила над 70 000 лв. от заложна къща

Хари и Меган влязоха в списъка на Time за най-влиятелните интернет звезди

ДПС предлага правителството да купи машини за гласуване Идеята е да се сертифицират от "Електронно управление", одитират от ДАНС, програмират и отчитат от "Информационно обслужване"

Шофьор блъсна 7-годишно дете в Русе

Премиерът за хакването на НАП: Разполагаме с уникални мозъци, на които трябва да плащаме повече, за да не ни нанасят такива щети

Борисов: Отпускаме 5 млн. лева за обновяване на сградата и музея на БАН

Кристалина Георгиева има шанс да оглави Международния валутен фонд след оставката на Кристин Лагард

Български ало измамник завлече с 20 000 евро грък

Марешки превръща Пощенската палата във Варна в хотел

Кметът на Стрелча забрани пиратките и пиротехниката от 21 декември до 4 януари

Новият кмет на община Стрелча Стойно Чачов (АБВ) издаде специална заповед, с която забрани продажбата, хвърлянето и възпламеняването на бомбички, пиратки и други опасни предмети и запалителни материали за срок от 21 декември 2015 до 4 януари 2016 г. Нарушителите ще се санкционират според Наредба 1 за поддържане и опазване на обществения ред в община Стрелча с глоби от 20 до 100 лв.

Забраната на 38-годишния кмет се отнася за „улици, паркове, културни и увеселителни заведения и други места с масово струпване на хора“ и не само за курортния град Стрелча, но и за съседните села Дюлево, Смилец, Блатница и Свобода. На жителите и гостите на общината изрично се забранява употребата на пиротехнически средства в лични и обществени превозни средства, закрити помещения в близост до здравни заведения, училища, детски градини, църкви, в централната част на Стрелча и останалите населени места, пише още в заповедта.

Зарята, бенгалският огън, бездимните фонтани и конфетите все пак са позволени, но търговците задължително трябва да разполагат с разрешително за продажбата им, да дават писмена инструкция за употреба и сертификат за качество.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.