Стреляха по Георги Варсамов от “Фермата”

Бившият пандизчия е невредим, това е 4-о нападение срещу него

Двама бандити с качулки нападнаха участника в риалити шоуто “Фермата” Георги Варсамов и стреляха по него. Това разказа самият Варсамов пред “24 часа”.

Екшънът се разиграл в понеделник вечерта в столичния кв. “Дианабад”, където пострадалият живее.

36-годишният Варсамов си купил пица и се прибирал, когато забелязал, че двама мъже го следят. Не им обърнал внимание, но пред входа на блока му те го връхлетели. “Единият стреля, но не ме улучи”, твърди риалити героят.

Другият нападател обаче успял да го удари по главата. Варсамов отвърнал. Тогава двамата мъже избягали и неизвестна посока.

Съседи, чули пукотевицата, подали сигнал в полицията. Служителите пристигнали на място много бързо, но не могли да открият и задържат нападателите. Варсамов също тръгнал да ги гони, но неуспешно.

“Това категорично е планирано. Аз винаги ходя с пистолет, а точно днес не го бях взел”, коментира “фермерът”.

Той не е подал сигнал в полицията, защото сметнал, че след като са дошли на местопроизшествието по сигнал, няма нужда да подава и той. От СДВР обаче обясниха, че нямат информация за случая.

Варсамов е благодарен, че е бил сам по време на нападението. “Ако приятелката ми беше с мен, с нож щях да ги заколя”, гневеше се риалити героят, който е бивш затворник.

Заради стрелбата мъжът е наел охрана за него и приятелката му. Това било четвърто нападение срещу него. При едно от тях Варсамов дори бил прострелян, но се разминал с лека рана.

Шоуменът не коментира много престоя си в затвора, но заяви, че осъдил държавата заради него. В момента работи като фитнес инструктор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица