Над 100 безплатни културни събития Йорданка Фандъкова представи лятната арт програма на София

Кръводаряване в деня на Левски

Обвинената за подкуп бивша шефка на ТЕЛК-Ловеч е на свобода срещу 3000 лева

Наесен поскъпват ваканциите, купени през туроператори Заради данъчна наредба фирмите фалират или се местят в чужбина

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък, 19 юли 2019

Отхвърлиха намаляване на ДДС върху лекарствата

Разследват мним архитект във Велико Търново 60-годишен строителен техник години наред се титулувал без да има ценз

Кадър на ДАНС поема военното разузнаване

Разследват корупция при доставки за ВВС Дружеството “Балкантел” е изпълнявало поръчки на НЕК, АЕЦ “Козлодуй”, “Булгартрнасгаз” и др.

Д-р Димитров гръмнал Плъха при самоотбрана (обзор) 2 г. условно за лекаря от Пловдив, застрелял крадец

Правят проучване за контрабандата на горива При алкохола няма проблем за бюджета

7 години от атентата на Летище Бургас Посланикът на Израел Ирит Лилиан: Силата на живота е по- силна от тази на разрушението

Граждани почетоха паметта на Васил Левски в София (СНИМКИ)

Брюксел иска мониторинг за всички страни членки на ЕС

Избиват и диви прасета заради чумата Само горски ще стрелят в районите на огнищата

Пропаднали пътища застрашават трафика през зимата в Русенско

Пропаднали пътища в Русенско чакат ремонт от миналата година и вещаят трудна зима, биха тревога представители на общини на среща с областния управител на крайдунавския град Стефко Бурджиев. Критичен участък в района на „Метро“ край Русе може да затвори пътя за Бяла. 45 м от асфалтовата настилка са нацепени и не е изключено отсечката да се срути. Тя е оградена и сигнализирана, но затруднява интензивния трафик. Ежедневно оттам минават над 2000 ТИР-а за и от Дунав мост.

Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/ е уведомена още в началото на т.г., че трябва да възстанови трасето като стопанин на републиканската пътна мрежа, уточниха от общината. Подписаният споразумителен протокол с АПИ я задължава да поддържа входно-изходните участъци от пътя, но не и да ги ремонтира. От АПИ смятат, че пътят трябва да се оправи от „Метро“.

Пропаднала подпорна стена на входа към град Бяла по пътя за Попово пък заплашва да срути канализационния колектор. Ако отпадните води се излеят директно в река Янтра, ще последва екокатастрофа. Компрометираният пътен участък от кръговото кръстовище до моста обхваща 30-40 м или една трета от платното.

Преминаването на товарни автомобили над 10 т е забранено. Движението е пренасочено по обходен маршрут през град Борово и село Пет кладенци. Той също се нуждае от ремонт.
Снимка авторът

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.