Полина Карастоянова: Изключването ми от парламентарната група на ПФ не стои на дневен ред

"Въпросът с искането за изключването ми от ПГ на ПФ не стои на дневен ред". Това каза пред журналисти в парламента заместник-председателят на ПГ на „Патриотичния фронт” Полина Карастоянова, предаде „Фокус”.

Тя уточни, че по време на политически съвет, предложението на Красимир Каракачанов е било тази точка да отпадне изобщо от дневния ред, тъй като с позицията, която още миналия четвъртък ВМРО официално разпространи, е станало ясно, че те не биха подкрепили изключването на който и да е народен представител.

„В конкретния случай поради отсъствие на каквито и да са причини. В този смисъл предложението за отпадане на точката от дневния ред беше подкрепено и поради несъстоятелност такъв разговор не се състоя”, допълни Карастоянова. Тя уточни, че темата трябва да се забрави и не е актуална.

„Чухме много призиви и към този момент мога да потвърдя, че единственото, което имаме, са фактите и те са, че такъв разговор и такава тема няма да има на дневен ред. Работя отлично с мнозинството на ПГ на ПФ”, каза още Полина Карастоянова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини