Каракачанов: Не виждам нещо, което да поставя под въпрос коалицията или правителството

Отдавна бяха казали, че ако не минат идеите на Христо Иванов за промяна на Конституцията, той ще подаде оставка. Това коментира пред журналисти в парламента депутатът от ПГ на „Патриотичния фронт” и зам.-председател на Народното събрание Красимир Каракачанов, предаде Фокус.

„Така че това едва ли е изненада. На Радан Кънев мога да му отговоря да не се притеснява, много често ПФ подкрепя правителството, но нашите предложения не са приемани, включително от останалите три групи, и ние сме се чувствали като опозиция, но такъв е живота. Към днешна дата в този момент не виждам нещо, което да поставя под въпрос коалицията или правителството”, заяви Каракачанов. По думите му, Радан Кънев си има своите виждания и си ги отстоява. „Нормално е, когато имаш виждания, да ги отстояваш. Бихте ли го уважавали повече, ако беше подвил опашка? Не, нали?”, запита Каракачанов

„Стига сме си играли на квоти в тази държава, защото именно заради тях в колегиите на ВСС се стигна до тези мелодрами в българския парламент. По-добре е да видим кой ще има качества и подготовка за министър на правосъдието, а не да говорим от коя партия и квота ще бъде”, допълни Каракачанов. Той посочи, че ще държат да е коментирано с тях кой ще е и дали ще има необходими качества. „Оставката е лично решение на всеки, какво значи дали ще го подкрепим”, добави още Красимир Каракачанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини