Мъж преби и ограби две момичета в центъра на Пловдив (Видео)

Две момичета са били нападнати, бити и ограбени пред Търговски център "Халите" в неделя вечерта. Камера от близък търговски обект на малката Главна е записала бягството на нападателя след бруталния грабеж. Едната жертва е на 17, а другата на 19 години, съобщава Trafficnews.bg.

Драмата се е разиграла в неделя, малко преди 23 часа. Двете приятелки били седнали пред Халите и чатели от телефоните си. Непознат мъж ги изненадал в гръб, грабнал единия смарт телефон и дръпнал чантата на другото момиче. Двете се опитали да го спрат като се вкопчили в него и започнали да го ритат и да го хапят. Той пък започнал да удря с юмруци в лицето по-малкото момиче. След това побягнал, момичетата хукнали след него, но те били на токчета, а той - с маратонки и успял да се изплъзне.

Парадоксално е, че наблизо е имало доста хора, но никой не се намесил да помогне на девойките, твърди очевидец. Бандитът избягал с крадените вещи и се укрива. Камерата показва мъж на възраст около 25-30 години, с тъмна коса.

Ако някой разпознава лицата от кадрите или има информация за местонахождението на апашите, може да съобщи в дежурната на Второ районно 032 932 002.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право