Порой срина подпорна стена на речно корито в Търговище, застрашавайки улица (СНИМКИ) Градушка с големината на орех удари Поповско

Красимир Янков: Нинова каже кой е оказвал натиск на делегатите

Президентът Радев: България и Грузия трябва да използват стратегическото си положение на двата бряга на Черно море

София има дефицит на нови апартаменти

Извинение за фалшиви картини в галерия „Структура” Организаторите и собственикът на творбите били подведени

Животновъдите ще получат 26,3 млн. лева de minimis

Разследват опит за палеж на барака, ползвана за фитнес

МВнР: Няма данни да е имало българи на самолета, попаднал в силна турбуленция

Апелативният съд в Търново с позиция за намалена присъда за убийство в Бяла Апелативната прокуратура в старата столица внася протест за промененото наказание от 20 на 3 години затвор

Щрахе няма да става евродепутат Планира да се завърне в политиката

ББР създава уеб платформа за финансиране на проекти 11 банки за развитие ще си сътрудничат

Показаха новия европейски изтребител на авиошоуто в Бурже (ВИДЕО)

Дете издъхна по време на игра в Стражица 8-годишното момче е починало от задушаване, след като си глътнало езика

Вижте верните отгори от днешната матура по БЕЛ

Заев се отказа от предсрочни избори Но ще прави ремонт на правителството

Валери Симеонов: Христо Иванов и Радан Кънев взеха прибързано решение

Ние сме последователни в своята политика. Въпросните промени в конституцията бяха обсъждани 4-5 месеца. Съотношението между прокурорите от професионалното съсловие да не бъдат равни с тези, предложени от парламента, но това не беше прието. Въпреки това ние се обединихме около промяната в Съдебната система. Това каза лидерът на Патриотичният фронт Валери Симеонов в ефира на bTV.

Няма такова нещо като върховенство на Главния прокурор в България. Ние искаме да покажем на българския народ, че прокурорите са по-калпави от съда ли, запита се Симеонов. Министърът и г-н Кънев взеха прибързани решения, категоричен е патриотът. В РБ има ясен разнобой, сега се започва разместване в тази формация, не искам да се меся в техните дела, каза той. Няма грандиозен скандал, всеки си изказа мнението и се видя, че реформаторите имат две различни гледни точки за реформата. Мисля, че няколко хора просто ще се оттеглят, анализира Симеонов.

Ние ще подкрепяме правителството докато то се съветва с нас и спазва общата програма, която сме одобрили, категоричен е реформаторът. Ние нямаме стремеж към постове, припомни той. ДПС за пореден път се качи на последния закон на отминаващия влак. От тях нищо не зависи в това управление, не трябва да се спекулира, каза Валери Симеонов. ДПС са аутсаидери в този процес, промените в промяната на конституцията е взето от четири партии, а не от ДПС.

Никой не може да накара българите да спрат с варенето на ракия и да купуват боклуците в магазините, решенията за забрани в този сектор са абсурдни, категоричен е патриотът.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.