Топлина в дома и сърцето

Можем да превърнем зимата в сезона на комфорта, като направим правилния избор за отопление на своя дом. Разнообразието от решения е богато, но рядко ще ги открием на едно място. Мигновена, здравословна, подходяща за нашите малчугани, нежна или екологична – топлината е тук!

Всички ние искаме да сме на топло и да сме здрави. Вече е възможно, благодарение на топлината, близка до тази на слънчевите лъчи. Ще я открием в иновативните конвектори с MICA нагреватели на Diplomat. Те затоплят както въздуха, така и телата, разположени в обсега на излъчваната топлина. Не разпространяват прах и са особено подходящи за хората с дихателни проблеми, алергии и деца.

Основна е и грижата ни за околната среда. За целта ви предлагаме пелетните камини. Първоначалната инвестиция при тях е малко по-сериозна, но ефективността им е много по-голяма. Чистотата с тези камини е гарантирана, тъй като при работата им се отделят много малко пепел и сажди. Еко топлината е особено подходяща за семейни къщи, офиси и промишлени сгради.

На първо място обаче си остават децата. Маслените радиатори Diplomat са отлично решение, когато искаме постоянно и икономично да поддържаме желаната температура в детската стая. Топлината продължава, дори след като ги изключим. Малките ни палавници могат да щуреят на воля, тъй като радиаторите не запрашават въздуха.

Преди да изберете, вижте всички наши 150 идеи за топлина на www.diplomat.bg!

Пак там, от 14 декември 2015 до 05 февруари 2016 г., ви очаква и нашата специална топла изненада: Всеки, закупил уред от категория „Отопление”, получава и скреч-карта с гарантиран ПОДАРЪК! Всяка карта е печеливша!

Повече за подаръците ще откриете на www.diplomat.bg или на facebook страницата ни Diplomat Quality of Life.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес