Ваня Джаферович иска доброволно да напусне къщата на Биг брадър

Соня Колтуклиева си тръгна завинаги от Къщата, заемайки почетното пето място в края на живото предаване снощи. За титлата „Любима риалити звезда на България” остават да се борят четирима – Евгени Минчев, Ваня Червенкова, Деси Слава и Ваня Джаферович. В понеделник зрителите на Нова ще решат кой е най-достойният сред тях и той ще си тръгне с голяма награда и любовта на публиката.

В края на шоуто емоциите са нажежени до червено. До този момент Евгени Минчев неколкократно заяви симпатиите си към Ваня Джаферович. Днес обаче той ще се изправи срещу него в директен словесен двубой, наричайки го „пасивен”, „нагаждач” и „продажен”. Това пък ще отприщи гнева на Ваня Червенкова, която за първи път ще се изправи срещу Минчев и ще възнегодува срещу методите му на комуникация с останалите. Бизнес дамата ще се опълчи срещу всички обиди и негативни коментари, с които Минчев залива Съквартирантите.

Тази вечер Съквартирантите за първи път ще научат какво виждат в тях милионите фенове на шоуто в рамките на последната седмична мисия „Ден година”. Големият брат помоли зрителите да посочат кой трябва да спечели предаването и кой ги е разочаровал най-много. Днес финалистите ще получат възможността да прочетат както галещи ухото зрителски мнения, така и не особено приятни квалификации. Всеки ще реагира по различен начин на чутото – едни ще се защитават пламенно, а други ще се почувстват победени.

Ваня Джаферович ще се почувства силно засегнат от негативните коментари и няма да намери смисъл в по-нататъшното си оставане във Big Brother All Stars. Носителят на най-спортния дух в шоуто ще пожелае доброволно да напусне Къщата, буквално на метри преди финала.   

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес