Румънската премиерка ще се кандидатира за президент

ФБР разследва 1000 опита за кражба на интелектуална собственост от китайци

Задържаха шеф от фирмата, в която работи Кристиян Бойков

Заев: Груевски присвояваше чужда история Припомни, че предишната власт в Скопие е провела масова операция, наречена антиквизация

670 евро глоба за тениска с щампа на марихуана в Хърватия

Френските власти разследват слух, че водата в Париж е отровена

В САЩ избраха военен министър

Експерт: На софтуерните специалисти да се преподава и етика

Жълт код за гръмотевични бури в 4 области утре

Тръмп: ЕС ни убива в търговията

Европейските консерватори и реформисти на среща с транспортните министри на България, Унгария, Латвия, Литва и Полша

Джелял ще получи възмездие за злините си

Любовният бизнес цъфти на Север, на Юг – джендъри на плажа

Oбявиха свободните места след второто класиране в гимназиите

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 24 юли 2019

Апаши задигнаха камери на МВР край Вълчедръм

Неизвестни засега крадци са отмъкнали две камери за наблюдение на МВР край град Вълчедръм. Най-вероятно апашите са се опитали да заличат следите си от опит за кражба в района, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В четвъртък следобед дежурен служител в мобилен оператор подал сигнал на телефон 112, че в полето край град Вълчедръм е разбита базова станция на фирмата им. Пристигналите на мястото пазители на реда открили сградата с потрошени врати. Откраднатите вещи от съоръжението все още се уточняват, казаха полицаите. В станцията обаче не е имало гориво за агрегатите, което най-често е целта на апашките набези, заявиха криминалисти. При измъкването от мястото крадците забелязали, че на стената на близката радио-релейна станция на МВР има монтирани камери, уплашили се, че са ги заснели и задигнали две от тях. Деформирана е и стената на МВР станцията. „Очакваме да получим записите от откраднатите камери, които се съхраняват на сървъра, за да се опитаме да разпознаем крадците“, заявиха от дирекцията на МВР. По случая е образувано досъдебно производство.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.