Финалистите в Биг брадър получават подкрепа от най-близките си хора

Мисия „Черният списък” превръща Съквартирантите в агенти на ФБР

Един месец е на пръв поглед малко време, но ако той е прекаран в изолация, далеч на най-близките хора и без никаква информация за тях, то той се превръща в цяла вечност. Така се чувстват най-известните Съквартиранти в края от престоя си в Къщата на Big Brother. До големия финал остават само три дни, но точно сега нуждата от подкрепа е най-силна.

Тази вечер Големият брат за пореден път ще поднесе огромна доза емоции както на Съквартирантите, така и на зрителите на най-гледаното предаване в България. Само на крачка от финала Джаферович, Евгени, Ваня и Деси ще получат най-ценната подкрепа – тази на любимите им хора. В изповедалнята ще влязат съпруги, деца и близки приятели, за да изкажат любовта си, а резултатът ще е много сълзи от щастие и двойно повече усмивки по лицата на финалистите. 

В последния дейли епизод за сезона ще видим как една мисия ще преобрази звездите във федерални агенти, които трябва да открият отговора на криминална загадка. А поводът - веднага след финала на Big Brother – на 15 декември от 21 часа, по Нова стартира „Черният списък” – хитов криминален сериал с две номинации за „Златен глобус” и награда „Еми”, премиера за България. В унисон със заплетения сюжет на сериала, тази вечер Съквартирантите ще трябва да разчитат на своята сетивност, за да се справят с мисията - да открият името му. Каква ще бъде тя, ще успеят ли да разплетат сложния случай агентите и каква ще бъде голямата награда от Big Brother, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес