Въоръжаваме пехотата за 1,464 млрд. лева Военните канят 4 компании в търга за нови бойни машини

Полицията разследва жестоко убийство във Варна

Изнесоха опасния серовъглерод от „Химко“ извън страната

Лекари от „Пирогов” преглеждат с 5G връзка Технологията позволява дистанционни високоспециализирани консултации

Еврокомисар проверява казуса с партийните субсидии

Увеличават бюджета за национална туристическа реклама Браншът иска нови визови режими за турци и рунаци

Тим от Китай прави Бейл №1 в света по пари

Роналдо зарадва свой фен в Сингапур

1200 лева глоба за побой след засичане Таксиджия нанесъл телесни повреди на бизнесмен

Депутатът от БСП Явор Божанков: Зам.-губернаторът на Велико Търново Детелина Борисова с имоти на занижени цени

Колони от автомобили чакат да влязат у нас на ГКПП Гюргево – Русе

24 участници в битка за 200 000 лв. в „Игри на волята: България“ Снимките на новото приключенско риалити предаване започнаха

Седем държави свързаха традициите си с Велико Търново

Съдят бивш директор на домове за възрастни хора в Монтанско

Осем души от бандата, подготвяла убийства срещу магистрати, се признаха за виновни

Борисов: Който нарушава стабилността, да си спомни, когато загубата на държавата беше 10 млрд. лв.

Почти не минава ден, в който в България на посещение да не са президенти, премиери, еврокомисари. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на София Тех Парк, предаде „Фокус“. „В страната се случват неща, които цели поколения или са ги мечтали, или не са мислели, че ще се случат. Радвам се на приятелството, което имам с президента Плевнелиев, защото по всички тези теми сме седели и той с часове ми е разказвал за визията, която има в много от сферите, които вече са факт, вече са реалност“, коментира премиерът.

Той посочи, че за всяко нещо е необходим един по един голям мечтател, един голям визионер и един прагматик, който да свърши работата. „Когато искахме този имот за около 100-150 млн. евра, той беше предназначен да се ограби, да го подарим и никой да не вземе нищо. Сега го предоставяме на Източна Европа, на младите, да съберем максимално много фирми, компании“, посочи Бойко Борисов.

Той благодари на баварския премиер и на данъкоплатците в Германия, Франция, страните донори, които полагат огромни грижи и чрез ЕК и комисарите се вливат огромни пари в нашата икономика, за което ние връщаме с най-добрата охрана на Шенгенската граница.

„Всички държави трябва да го правят, за да има такава европейска солидарност и да не се вглеждаме всеки ден в кохезионните фондове“, подчерта премиерът Борисов.
„Всеки, който нарушава стабилността, да си спомни времето, в което 10 млрд. лв. беше загубата на държавата. Всеки да си прецени какво да прави“, призова още той.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.