Лайката и бялата ружа елиминират инфекциите в гърлото, носа и дихателните пътища при деца и възрастни

В сезона на настинките и вирусните заболявания гърлото и носната кухина са най-податливи на вирусни и бактериални инфекции. Това е така, тъй като те са органите, които филтрират достъпа на бактериите и микроорганизмите в нашето тяло, докато организмът полага усилие да се пребори с болестотворната атака. Ако имунната ни система не е достатъчно силна, това срива имунитета ни, жизнените сили на организма ни отслабват и вследствие на това често ни сполетяват инфекции в гърлото и носната кухина, които от своя страна могат да доведат и до респираторни заболявания.

Когато става въпрос за лечение, все по-често търсим натурални средства за лечение, защото природата почти винаги може да ни осигури всичко, от което имаме нужда, за да бъдем здрави. Доказателство е сиропът за здраво гърло Фитолор, който съдържа лайка и бяла ружа - изцяло натурални екстракти, които са с доказани лечебни свойства и се използват, както от ковенционалната , така и от алтернативната медицина и билкарството за направата на различни лечебни препарати.

Лайката съдържа етерични масла, органични киселини, витамини, флавоноиди, гликозиди, дъбилни вещества и др. Тя допринася за нормалното възобновяване на епитела на гърлото и бронхите, облекчава възпалението и действа отхрачващо, благодарение на слузните вещества в състава. Градинската ружа, наричана още бяла ружа, съдържа голямо количество слуз, аспарагин, пектин, танини, етерично масло, благодарение на които има противовъзпалително, диуретично и успокояващо действие. Тя подпомага отхрачването на слуз от белите дробове, натрупана вследствие на инфекцията и облекчава болката при възпаленото гърло.

Тази уникална билкова комбинация прави сиропа Фитолор изключително подходящ за малки деца, поради изцяло натуралния си състав. Той оказва благоприятен ефект върху гърлото и респираторния тракт и е ефикасно средство срещу грипа и настинките при малки и големи, през цялата година.

Контакти:

Фортекс Нутрасютикалс ООД

България

гр. София 1362

ул. Прохладен кът 10

e-mail: [email protected]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве