Петър Москов отговаря за оставката с "My way" на Франк Синатра

"Дните от календара не са за умиране. Те са за раждане и за надежда или за спомена за нея. Да ти напомнят да следваш пътя си дори когато всички казват, че има други пътища към храма." Това написа в профила си в социалната мрежа "Фейсбук" здравният министър и зам.-председател на ДСБ Петър Москов. 

Москов е споделил песента "My Way" на Франк Синатра.

"Преди 100 години на този ден се ражда Франк Синатра. Появява се на този свят в безнадеждно място в Ню Джърси... Дните от календара не са за умиране.Те са за раждане и за надежда или за спомена за нея. Да ти напомнят да следваш пътя си дори когато всички казват, че има други пътища към храма. И дори да не приемат решенията ти и въпреки помията да се усмихнеш, за Франк", пише министърът по повод 100-годишнината от рождението на Синатра.

В "My Way" певецът прави равносметка за живота си и заключва, че е правил всичко в живота си по своя начин. Друго възможно тълкувание за публикуваната от Москов песен е свързано с решението на министъра дали да подаде оставка и да премине в опозиция, подобно на лидера на ДСБ Радан Кънев. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини