"Анонимните" обявиха война на Тръмп (видео)

Привърженици на групата "Анонимните" обявиха война на Доналд Тръмп заради предизвикалото сериозни противоречия негово изказване за забрана на мюсюлманите да пристигат като бежанци в САЩ, съобщава "Нова телевизия".

Групата пусна в социалните мрежи видеозапис, в който неин член подлага на критика кандидата за президентския пост в САЩ. "Анонимните" също така за кратко време са хакнали сайтовете на един от големите имоти на Тръмп - „Тръмп тауър“ в Ню Йорк.

Обвинението на „Анонимните“ срещу Тръмп е, че със заплахата за забрана на мюсюлманите да пътуват до САЩ на практика той е оръжие в ръцете на "Ислямска държава". Представителят на „Анонимните“ предупреди Тръмп да помисли два пъти преди да каже каквото и да било.

Привърженици на хакерската групировка издирват в социалните мрежи адреси и страници на привърженици на ИДИЛ и се опитват да ги отстранят или преместят. “Анонимните“ провеждат и офанзива срещу групировката, в рамките на която наводняват социалните мрежи с подигравателен снимков материал за джихадистите. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят