Памела Андерсън - Умната блондинка

В началото на декември на кратко приятелско работно посещение в Руската федерация бе световната секс бомба Памела Андерсън. По време на нейната визита бяха обсъдени въпроси, касаещи опазването на природната среда и световния мир. При разговорите в Кремъл от руска страна участие взеха Сергей Иванов, ръководител на администрацията на президента на РФ Владимир Путин, както и министърът на природните ресурси и екологията Сергей Донской. Разговорите протекоха в дух на взаимно разбирателство и сътрудничество.

Роди ме, мамо, с късмет, па ме хвърли на смет. Тази българска поговорка сякаш е измислена за Памела Андерсън, макар че далечните й родствени корени могат да се проследят не у нас, а в Русия и Финландия.

Когато в края на юни 1967 г. родителите на Памела очакват раждането на бъдещото си отроче, в малкото канадско градче Лейдисмит перспективите не са големи - татко Бари изхранва семейството, като поправя фурни, и е алкохолик, а мама Карол допринася във фамилния бюджет със скромната си заплата на сервитьорка.

Памела обаче изненадва всички, като се появява на бял свят в 4.08 сутринта на 1 юли. Под „всички“ имаме предвид цяла Канада, защото на тази дата страната празнува 100 години независимост и има обявен национален конкурс за първото родено за деня бебе.

Е, това по една случайност е Памела.

Печели първата в живота си титла - „Бебе на столетието“, и се устремява смело напред.

Пак съвсем случайно 22 години по-късно Памела се озовава с приятели на футболен мач на „Би Си Лайънс“ във Ванкувър през август. По това време работи като фитнес инструктор и е в хм ...много добра форма.

Горещо е, тя е облечена във впита в тялото тениска с лого на бирата „Лабат“ (тогава все още бюстът й е в реални граници). Тв оператор обаче забелязва атрактивната блондинка, която се е изправила и подскача, аплодирайки любимия отбор. Вкарва я в кадър - освен по телевизорите Памела цъфва и на огромния екран на стадиона.

Реакцията е потресаваща - публиката става на крака и започва да аплодира... Памела от екрана!

Гледайки запис от мача, двама от шефовете на бирената фирма „Лабат“ - една от най-старите пововарни в Канада - се споглеждат и разбиращо се усмихват един на друг.

Памела става лице на бирата, започва да се снима в реклами на марката.

Една от тях попада под зоркото око на Хю Хефнър. Според друга версия Памела сама изпраща свои снимки до редакцията на списанието. Няма значение - в крайна сметка я канят и тя се цъфва в броя на еротичната библия от октомври 1989 г.

Какво мислите, че прави с хонорара? Купува си скъпа кола, роклички, блузки, полички?

Не-е-е-е!

Инвестира го - слага си силиконов бюст.

„Моите цици имат самостоятелна кариера - споделя години по-късно Памела и добавя: - Аз просто ги следвам...“

Ходът й безспорно е печеливш, защото става една от любимките на Хю Хефнър - това не е малко, защото до този момент се е появявала 12 пъти на корицата на „Плейбой“, а гуруто я кани да украси последното му „голо“ издание през март догодина - огромна чест, погледнато отвсякъде.

„Хеф ми е като баща - разказва Памела. - Веднъж му казах: „Тормози ме едно лудо гадже“, а Хеф ми вика: „Ела при мен в имението.“ Даде ми стая и китайска прислужница, която ми пееше оперни арии. Карах „Бентли“, а веднъж ми дойде на гости една приятелка и ахна. Аз пък й казах: „Ами, в Ел Ей нещата са така...“

Тонове мастило са изписани за кариерата на Памела в киното (“Спасители на плажа”, „Бодлива тел“, „Борат“ и др.), поредицата от разочарования в семейния живот (“Обажавам рок звездите, просто не мога да се сдържа”), заразяването с хепатит C и излекуването й...

Във всичките си изяви, интервюта и публични изказвания Памела съумява да запази образ на разумна, мислеща жена.

„Това, че съм блондинка, ми дава огромно предимство - хората имат ниски очаквания, свалят гарда и тогава ги поразявам“, споделя веруюто си тя.

Новите й благородни каузи са борбата за защита на животните, правата им и екологията. Почетен председател на на организацията ПЕТА.

Написа писмо до Обама с молба да разгледа легализирането на марихуаната.

През август т.г. писа и на руския президент за блокиране на търговията с месо от китове.

Този месец се озова в Кремъл по покана на официалните власти, посрещна я лично шефът на администрацията на Путин - дали пък скоро няма да има среща на най-високо ниво?

Нищо чудно, щом като на тръгване от Кремъл Памела Андерсън твърдо заяви:

„Русия е длъжна да стане световен лидер в областта на защитата на околната среда и правата на животните. Москва вече доказва, че може да действа там, където е необходимо.“

Блондинка ли?!

ЦИТАТИ

Сексът ни прави реални.

Животът е като секса - понякога не се получават нещата, но винаги си струва да опитваш отново и отново.

Любовта никога не си отива, само променя формата си.

Сексапилен е мъж, който умее да се грижи за деца - себеотрицателен, силен и мил. Жените не можем да устоим на такива типове.

Тези, които обичат животните, имат големи сърца. Те разбират и съчувстват и на онеправданите хора.

Артистът трябва да държи на своето, за да бъде пионер. Не трябва да угажда на студиото, на шефовете, на правителството или на когото и да е изобщо, а просто да е честен, суров и да се изразява красиво. Хората обаче често не очакват точно това от нас.

ЗА НЕЯ

Тя е като Мерилин Монро

Разликата между ранната Памела и Мерилин Монро изобщо не е голяма. Впечатляващо е, че вкусовете на американските мъже, а и по света - що се отнася до женската красота, не са се променили през тези години. Стиловете се менят, но възприятието ни за красота остава същото.

Хю Хефнър, създател на сп. „Плейбой“

Нямаме различия

С г-жа Памела Андерсън нямаме различия относно опазването и съхранението на дивата природа. Лично я поканих за официален гост на Източния икономически форум във Владивосток.

Сергей Донской, руски министър на природните ресурси и екологията

Мамо, снимай се пак!

Бръндън, 19 г.: Разбрахме, че Хеф (Хю Хефнър) е поканил за последната гола корица на „Плейбой“. Тя ни попита дали смe окей. Аз й казах: „Мамо, трябва да го направиш! Ние вече сме големи и вече не се притесняваме от теб. Знаеш, че те смятаме за велика!“

Дилън, 17 г.: „Мамо, ти си знаеш най-добре, правила си го толкова пъти досега!“

Брандън и Дилън Лий, синове на Памела и Томи

Падам си по нея

Памела ми харесва като жена. Когато видях снимките й за първи път, си казах: „Уау, тази е толкова хубава!“

Камeрън Диас

Най-голямата ми грешка

Да се оженя за Памела само след 4 дни познанство бе най-голямата грешка в живота ми. Е, вярно, имаме две прекрасни деца, но как можеш да опознаеш човек само за четири дни. 'Бати тъпанара, дето съм...

Томи Лий, бивш съпруг

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес