Стойчо Стоилов: Абсурд е, че сме извадили "Литекс" от терена заради евентуално сливане с ЦСКА

„Абсурд е да се говори, че сме извадили отбора от мача на „Герена“ заради евентуалното сливане между Литекс и ЦСКА“, категоричен бе главният мениджър на „оранжевите“ Стойчо Стоилов пред Нова телевизия.

„Решението беше чисто спортно-техническо. Не знам кой болен мозък може да говори такива неща – че това е сценарий. Не съм сигурен, че Даниел Боримиров сам е стигнал до този извод. Мисля, че някой друг му е сложил тези думи в устата.

Решението ми не беше и емоционално, просто се натрупваше през тези 3 месеца от новия сезон. 20 мача се изиграха и смея да твърдя, че ние сме най-ощетени по отношение на съдиите. Вчера на "Герена" видяхме абсолютен фарс. Ние държим на самочувствието, което самите играчи са си извоювали на терена. Преди три дни победихме Левски с 3:0 с човек по-малко. Разликата в класите е очевидна. Вчера се правеше всичко възможно Литекс да загуби", заяви Стоилов.

"Има три отбора в челото, които са заинтересовани от това. След дузпата, която се даде, бях убеден, че с всякакви средства ще се направи така, че да загубим.

Това, което започна още от април месец миналата година, няма как да продължава. Или футболът у нас ще се оправя, или всичко ще загнива, както е тръгнала цялата държава", каза още Стоилов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ