Андреа лъсна чисто гола във вана (СНИМКА)

Пуснаха обвинения за хакването на НАП

Защитен свидетел обвинен в убийството на варненски диджей

Русия предложи на Турция изтребители Су-35 По-рано днес САЩ блокира Анкара от програмата си за бойни самолети F-35

Двуглава костенурка се роди в Малайзия Оцеляла едва няколко дни

Започна одит на информационните системи на НАП

Иран задържа петролен танкер в Персийския залив

Рицарите на Малта дариха линейка на „Пирогов“

Бюджетната комисия отхвърли президентското вето върху безлимитното финансиране на партиите от фирми

Два проекта стартират в защитено жилище за младежи с интелектуални затруднения Ще бъдат направени обновяване на базата и подготовка за заетост на младежи

Велико Търново ще получи европейски средства за доизграждане на ВиК инфраструктурата В областта от Оперативна програма „Региони в растеж“ се инвестират близо 67 млн. лв. по 28 договора

Бащата на Неймар на среща с „Ювентус“

Паламудът се люпи, хванали няколко малки риби в Лозенец и Приморско

Млади атлети и журналисти се включват в проект срещу агресията в спорта

Йоана води любовна Fiesta от 20-метрова кула Течението отнася лодката на певицата, спасителен екип я връща на брега на язовир Огняново

В Италия предлагат велосипеда за Нобелова награда за мир 2016

Италианското обществено радио Раи предлага велосипеда за Нобелова награда за мир 2016. Според кампанията, това е най-демократичното превозно средство на човечеството.

Вторият канал „Радио Раи 2” на общественото радио Раи направи чрез ежедневното си предаване „Катерпилър” амбициозно предложение – велосипедът да получи Нобелова награда за мир.

Мотивите за това са: най-демократично превозно средство, непричиняващо войни, не замърсява, води до намаляване на пътнотранспортните произшествия и не убива, скъсява разстоянията между хората, употребява се от бедни и богати, средство е за развитието на децата, има здравословно въздействие, не се нуждае от гориво, създава добро настроение.

Даже Алфред Нобел отишъл с колело до нотариуса със своето завещание, чрез което оставя парите си за награда на онези допринесли за доброто на човечеството.

В подкрепа на идеята под надслов BikeTheNobel, радиопредаването предлага подписка чрез интернет и участие в символична щафета на педали до Осло през февруари 2016-та година, където кандидатурата да се предаде на съответната комисия.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.