Какво стана със звездите от “Алф”

Американският комедиен сериал “Алф”, продължил от 1986 до 1990 година, днес закономерно е смятан за модерна ефирна класика. Историята за шумен космат извънземен от планетата Мелмак, вечно гладен за котки, който попада в апартамента на едно типично семейство от предградията, си спечели милиони фенове. Какво обаче стана с актьорския състав на тази толкова успешна поредица. Къде са те днес. Никой от тях не направи знаменита кариера в шоубизнеса.

Макс Райт, който изигра главата на фамилия Танер - Уили, имаше труден живот: проблеми с пристрастяване към алкохола, заболяване от лимфома, следва химиотерапия. Той продължи да играе малки роли и да се изявява в театъра и е най-опитният актьор от всички в сериала.

След приключване на поредицата Ан Шедийн, прочула се с образа на съпругата на Уили - Кейт, открива собствен антикварен магазин, занимава се с декорация и преподава курсове на начинаещи комедийни актьори.

През 1993-та Андреа Елсън, изиграла дъщерята Лин, се омъжва за телевизионния продуцент Скот Хопър, става майка и се отдава на семеен живот.

Бенджи Грегъри, придобил световна известност като малкия Браян Танер, се отказва от актьорската си кариера през 1993 г. Между 2003 и 2005 г. служи в американския флот. Отказва се през 2005-а по здравословни причини. Днес живее в Аризона с жена си.

Унгарският изпълнител с ръст от около 84 сантиметра Мичу Месарош е джуджето актьор, което се крие под косматата кукла на извънземното Алф. Той прави много тематични роли на малки хора в различни фантастични филмови и телевизионни продукции, но в средата на 90-те изчезва от хоризонта на развлекателната индустрия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес