„Лудогорец“ мисли да напуска „А“ група

„Лудогорец“ може да напусне сцената на българския футбол от следващия сезон, обяви собственикът Кирил Домусчиев пред агенция ПИК. Причина е съдийството в „А“ група и конкретно на Георги Йорданов, а емоционалното интервю дойде след прекратения мач между „Левски“ и „Литекс“.

„Това е рефер, с когото винаги сме имали проблеми, когато сме играли срещу „Левски“ и ЦСКА - изригна Домусчиев. - Не знам дали е селски манталитет, но винаги ги е подпирал. По време на мача в събота се видя, че съдията има двоен стандарт. Учудвам се защо в „Левски“ се радваха толкова. Така ли искат да станат шампиони? Стойчо Стоилов (мениджър на „Литекс“, б.а.) е прав, че имаше двоен стандарт. Включително и нарушение срещу вратаря, преди да даде дузпата. За този съдия ние отдавна сме пуснали писмо до БФС, че не искаме да свири на „Лудогорец“. Това едва ли ще е единственият прецедент до края на първенството, свързан с „Левски“.

Домусчиев твърди, че „Литекс“ не е трябвало да вади отбора. Но не изключи и неговите нерви да не издържат, ако „срещу „Лудогорец“ се отнасят така“.

„За какво да си даваме парите, ако продължи да има такива прецеденти в полза на „Левски“ - попита Домусчиев. - През лятото ще се откажа да се занимавам с футбол, ако безобразията продължат. Всеки, който игра мъжки срещу „Левски“, победи.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят