Озаптиха самоубиец заради домашно насилие в Русе

Пишман самоубиец беше озаптен със заповед за защита срещу домашно насилие след постоянен тормоз на роднините му в Русе. Районният съд отстрани П.Д.М. от обитаваното жилище в бл. "Тича", където живее без брак с жена си, 5-годишната им дъщеря и по-големия й син.

Магистратите му забраняват да се приближава до тях за срок от 18 месеца. Той трябва да плати 625 лв. разноски по делото и може да обжалва решението пред окръжния съд.

К.М.М. се видяла в чудо с мъжа си, който от 3 г. насам започнал да пие и станал алкохолно зависим. След поредния скандал през август т.г. пияният П.Д.М. решил да скочи през балкона на апартамента им на шестия етаж. После размислил и позвънил на тел. 112, след което го прибрали в Областния център за психично здраве.

Месец по-късно домашният насилник отново решил да сложи край на живота си. Пред очите на близките му той прескочил балкона и се добрал до четвъртия етаж. Стресираната му жена потърсила помощ на тел.112 и отишла в съда да търси закрила. В залата П.Д.М. признал всичко и се съгласил, че поведението му "противоречи на закона и добрите нрави".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони