Глобиха внука на Цар Киро за хулиганство, отказал да даде документите си на полицаи

Внукът на Цар Киро Георги Рашков отнесе глоба от 100 лева за хулиганство. Районният съд го наказа, след като на 10 декември той вилнял на ул. "Лъджане" .

Около 16.30 часа в Пловдив той спрял с БМВ-то си в насрещното движение на ул. „Лъджене” блокирал движението на автомобили по улицата пред ЦДГ „Перуника”. Шофьор на форд започнал да му свири с клаксона , а "царският" внук изскочил бесен от автомобила си и започнал да крещи: „Гледай си работата бе, изчезвай”,.

След това го приканил да се бият. На мястото дошли полицейски служители от ІV РУП Пловдив и поискали документите му за самоличност. Започнал да им крещи: „Кви документи да ви давам бе, аз съм Рашков от Катуница, няма нищо да ви дам, няма да дойда в полицейското управление”.

Съдът е преценил, че Рашков е извършил непристойна проява, с която е нарушил обществения ред и спокойствие като на публично място и пред повече хора е демонстрирал оскърбително отношение и държание към гражданите, както и към органите на властта.

Това не е първата изцепка на милионерския наследник. През 2010 г. Асеновградският районен съд осъди на една година лишаване от свобода условно с три години изпитателен срок 19-годишния Георги Рашков, внук на Кирил Рашков, за хулиганство и заплаха за убийство на журналист.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини