Коледна томбола в магазини HUGASIAN

Във Варна отвори врати обновеният магазин HUGASIAN в централната част на града, на бул."Княз Борис I" 44 A. В реновираната бижутерия всеки може да намери накит според повода и вкуса си. Магазинът предлага богат асортимент на бижута от злато и сребро, венчални халки, колекция от годежни пръстени с диаманти, цирконии, накити със скъпоценни и полускъпоценни камъни. От 15 декември, всеки закупил бижу от бижутериен магазин HUGASIAN участва в Коледна томбола. Наградата е златно колие с диамант. Победителят ще бъде изтеглен на 15.01.2016 г.

HUGASIAN разполага със затворен производствен цикъл от проектиране на дизайна до крайния продукт за клиента. Изработва бижута по поръчка на клиента, както и богат набор от услуги като поправки и корекции, гравиране на венчални халки и годежни пръстени, реставрация на старинни бижута,и предмети, родиране и оксидиране на накити от злато и сребро и др. Ценителите на диаманти могат да намерят в магазина както годежни пръстени с диаманти, така и колиета,гривни, обеци и пръстени със скъпоценните камъни. Всяко изделие е придружено със сертификат за качество и карат на бижуто.

Влюбените двойки решили да се обвържат във вечен съюз могат да разчитат на уникални колекции от годежи пръстени и венчални халки. Изработени по специална нова технология, пръстените са плътни, но леки и удобни. HUGASIAN предлага и индивидуалнa изработкa на брачни халки спрямо конкретните изисквания на клиента. През месец май се очаква и бутикова колекция от венчални халки с цветни елементи .

Част от асортимента на магазини HUGASIAN може да бъде разгледана на фирмения сайт hugasian.bg. Сайтът има опция и за онлайн пазаруване с доставка на посочен от клиента адрес с куриер. Отскоро HUGASIAN поддържа и собствен фирмен блог. В него могат да бъдат прочетени интересни факти и новини, съвети за избор на накит според индивидуалния вкус на всеки, както и информация за модните тенденции в бижутата.

Бижутерия “HUGASIAN” е основана през 1990 година от майстор Карло Хугасян. Поколения наред бижутата на Хугасян са част от празненствата на поколения варненци - сватби, годежи, рождени дни, кръщенета, именни дни и официални поводи. HUGASIAN разполага с три фирмени магазина в град Варна – два в централната част на града на бул. "Княз Борис I" 44 А и на бул. Владислав Варненчик 7, както и магазин в курортен комплекс “Св. св. Константин и Елена”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл