Инвеститорите избират офис площите 70% от купувачите са от Централна и Източна Европа

Турист почина на бул. „Мария Луиза“ в столицата

Емил Радев: Хакването на базата данни на НАП е политическа поръчка

Къща на клошар изгоря до основи в Дичин Огнеборци спасили стопанина от пламъците

ЗК Лев Инс е готова да съдейства на институциите срещу киберпрестъпността Изявление на ЗК Лев Инс по повод кибератаката в НАП

Най-малко 32 жертви на мълнии в Индия, десетки са ранени

8 европейски държави създават механизъм за разпределение на спасени мигранти

25-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа в Русе

С 3% повече новородени в Шуменско

Мъж наръга 50-годишна жена в корема в Плевенско

Съдят надрусан шофьор без книжка, карал кола с фалшиви номера

66-годишен мотоциклетист е загинал при катастрофа край Кърджали

Сестрите Стоеви ще продължат да играят за България

Руското министерство на отбраната: Самолетите ни не са нарушавали въздушното пространство на Южна Корея

Дезинфекцират паркингите по магистрала „Тракия“ заради африканската чума

Общинари искат учредяване на фонд за лечение на деца

Общинските съветници от БСП във Велико Търново настояват родителите с доход под прага на бедността да бъдат освободени от плащане на такса за детски ясли и градини. Червените искат и да бъде създаден публично- частен фонд за подпомагане лечение и рехабилитация на деца с хронични и тежки заболявания.

Представителите на левицата в местния парламент са входирали седем предложения за Бюджет 2016 г. Те предлагат услугата Домашен социален патронаж да обхване всички населени места в общината, студенти и ученици да ползват безплатно библиотеките, увеличаване средствата за младежки дейности. Освен това социалистите предлагат общината да осигурява на пенсионерите над 60- годишна възраст минимум четири билета за градския транспорт, а също да бъдат отпуснати и две щатни бройки за експерти, които да помагат на кметове и наместници за работата по проекти.

Месните парламентаристи от „Движение Царевград за Велико Търново“ предлагат в бюджета за идната година да бъдат заложени около 110 000 лв. за ремонт на Младежкия дом в старата столица, както и да се обърне внимание на опасни участъци в междублоковите пространства.

Съветниците от „Движение Царевград за Велико Търново“ предлагат да бъдат увеличени заплатите на кметовете на кметства от 550 на 750 лева, както и Общината да отпуска с 35 000 лв. повече годишно за субсидията на театъра в болярския град.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.