Oсвободeте напрежението чрез танц на www.hasega-hataka.com

www.hasega-hataka.com ПРЕДСТАВЯ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ!

Танцова школа „Играорци“

В училище Играорци, на хореографа Богдан Донев, всичко живо народни танци играе, че на сватба, на Нова година, на банкети с вярна дружина да тропнете здрави хорца и ръченици. Играорци, ха така! При нас са добре дошли, както хора, които за първи път ще се хванат на хорото и ще заиграят народни танци, така и напреднали танцьори, за които българските народни танци и хора̀ са се превърнали в любимо занимание в свободното време. Под ритъма на народните песни, хора̀ и ръченици Вие ще:

•научите най-популярните български народни хора̀ от етнографските области на България: шопска, северняшка, пиринска, тракийска, добруджанска, родопска и Странджа;

• придобиете самочувствие да поведете хорото на всяка сватба или празненство;

• да се освободите от натрупаното ежедневно напрежение, поддържайки чрез танца добър тонус и идеална фигура.

Детска фолклорна школа „Хайде да играем!“

В школата се обучават и подготвят бъдещи танцьори. В уроците по народни танци Вашето дете ще изучава танцови движения, артистичност, развиване на музикални умения. Методиката на преподаване в отделните групи е съобразена с възрастта и възможностите на децата. По време на обучението си, те ще имат възможност да покажат на сцената своите умения в областта на народните танци.

Фолклорна формация „Русчук“

Формацията е съставена от професионални танцьори, които могат да зарадват Вашия празник, банкет, семейно тържество или рожден ден с разнообразна фолклорна програма по Ваш избор – ръченици, хора̀, сюити и обреди. Формацията предлага традиционна фолклорна китка, подходяща за сватбени тържества – ритуална ръченица на кръстник, извеждане на булка, оркестър, цялостна програма.

Тел: 0988818188 / 0898838456

[email protected]

www.hasega-hataka.com

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл