Стоилов събира старите левскари

Любимците на “синята” агитка от шампионския отбор на Станимир Стоилов ще облекат отново екипа за традиционния коледен мач срещу тима по футзал “Левски София-Запад” в неделя в зала “Универсиада”. Ще играят Елин Топузаков, Христо Йовов, Димитър Телкийски, Георги Иванов, Георги Петков, а треньор ще им бъде Стоилов. По повод шоуто Топузаков коментира: “Децата, които тренират на “Герена” и обичат “Левски”, трябва да имат идеали и цел в живота. Ние ще се постараем да помогнем в изграждането на тези наши деца и юноши.”

Входът за мача е свободен. По желание феновете могат да купуват талони по 5 и 50 лева. Генералният спонсор “Виваком” ще дари сума, равна на всички събрани средства от дарителската кампания за развитието на школата.

БФС трябва утре да решава наказания за прекратеното дерби “Левски” - “Литекс”, в което гостите напуснаха терена. Спортният директор на “сините” Георги Иванов говори по скандала пред ТВ7: “Ако всеки си вади отбора, когато не е доволен, нито един мач няма да завърши. Хората чакаха с интерес този двубой и в един момент някой си от Ловеч решава да прекрати срещата. Смятам, че в “Литекс” разбраха каква грешка са направили. Ако гледат на запис повторенията, ще се срамуват. И ние можехме да извадим отбора в Ловеч, като видяхме, че голът на Владимир Гаджев е редовен. Напрежението ескалира. Вторият полусезон ще бъде по-напрегнат. Ако не се вземат мерки, първенството може да не завърши. Реакцията на Домусчиев показва, че “Лудогорец” се притеснява от “Левски”. Бюджетът ни е 160 000 лева, в Разград един играч взема толкова. Собственикът на “Лудогорец” трябва да го е срам, че отборът му е на едно ниво с “Левски”.”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ