Съдия Корнелия Колева стана зам. председател на Апелативен съд-Велико Търново

„Лудогорец“ срещу унгарския шампион

„Левски“ ще лекува словашки комплекс

Изписаха от болница двама от ранените край Пловдив американски парашутисти

Херо Мустафа ще е новата посланичка на САЩ в България

Проверяват 15 къщи за гости във Варненска област Мониторингът е за 288 имота от общо 746 в страната за 82 млн. лева

Зоозащитници започнаха безсрочен протест пред резиденция „Евксиноград“ Зоват премиера да накара чиновниците да спазват законите

Вижте как австралийски питон изяжда огромен крокодил (СНИМКИ)

Whats App се срина в Европа и Латинска Америка

Безплатна зона за палатки и мащабна сцена – за първи път на фестивала „Francofolies“ в Благоевград

9-годишна варненка спечели златото за авторска песен

Ангела Меркел: Санкциите срещу Русия ще паднат, когато видим, че се изпълняват Минските споразумения

Ремонтират манастира „Св. Св. Петър и Павел“ в Свищов В старата сграда на обителта от 1913 до 1836 година е пребивавал Неофит Бозвели

ЕК: България да създаде надеждна стратегия за разнообразяване на доставките на газ Страната ни трябва да постигне 27% дял на възобновяемата енергия до 2030 г.

Потвърдиха присъда за контрабанда на 200 кг тютюн в Бургас

Укрепват две свлачища с над 1 милион лева в Бургас

Две свлачища в Бургас ще бъдат укрепени с над 1 милион лева. Едното е на брега на морето в парк „Росенец“, а второто се намира на улица „Крайбрежна“- по отсечка, по която минава велоалея, свързваща морския град с квартал „Сарафово“.

Вече стартира реалното строителство по изграждане на подпорни стени, съобщиха от общината. Средствата, които ще се вложат за укрепването са общо над 1 милион лева.

Общината е готова да тегли и кредит от 12 милиона лева за изграждане на спортен комплекс в жк „Славейков“. В него ще има закрит басейн и игрище за футбол с трибуни, както е редица обслужващи сгради.

Предлага се общинският дълг да бъде предоставен от „Регионален фонд за градско развитие“АД (РФГР АД) и Сосиете Женерал Експресбанк АД (СЖЕБ АД), по Съвместна европейска инициатива за устойчиви инвестиции в градски райони в рамките на Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013.

Кредитът ще е със срок от 10 години. Начинът на обезпечаване е чрез вземания по бюджетна сметка на Община Бургас, каквато има открита в Общинска банка АД за размера на задълженията по кредитите. Гратисният период за погасяване на главницата е до 6 месеца след края на срока за усвояване, но не по-късно от 31.12.2017 година.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.