ФБР разследва 1000 опита за кражба на интелектуална собственост от китайци

Задържаха шеф от фирмата, в която работи Кристиян Бойков

Заев: Груевски присвояваше чужда история Припомни, че предишната власт в Скопие е провела масова операция, наречена антиквизация

670 евро глоба за тениска с щампа на марихуана в Хърватия

Френските власти разследват слух, че водата в Париж е отровена

В САЩ избраха военен министър

Експерт: На софтуерните специалисти да се преподава и етика

Жълт код за гръмотевични бури в 4 области утре

Тръмп: ЕС ни убива в търговията

Европейските консерватори и реформисти на среща с транспортните министри на България, Унгария, Латвия, Литва и Полша

Джелял ще получи възмездие за злините си

Любовният бизнес цъфти на Север, на Юг – джендъри на плажа

Oбявиха свободните места след второто класиране в гимназиите

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 24 юли 2019

„Нисан“ съкращава над 10 000 работни места

Собственици на казани по морето със серия от протести

Над 300 производители на вино и ракия, както и собственици на казани от Варна и селата протестираха за пореден път срещу промените в Закона за акцизите и данъчните складове. Митингът им на паркинга на „Метро“ беше огласен от народна музика на живо.

„Ще унищожат не само казаните за ракия, но и гроздопроизводството, ще затрием най-богатите лозя по морето“, каза Атанас Атанасов, който гледа 250 дка масиви в Бяла, половината от които засадени с френски сортове и дава хляб на 20 семейства, дошли също да протестират.

Казан за ракия от преди 2000 години беше намерен при разкопките в крепостта на нос Св. Атанас, поминъкът ни е вековен, напомниха производителите. Те се заканиха на всеки три дни да излизат на протестен митинг, като призоваха за участие както собствениците на казани от съседните области -Добрич и Шумен, така и своите клиенти.

Ако трябва, ще излеем втасали джибри пред Народното събрание, за да разберат, че съществуваме и се борим за правата си , казаха още местните ракиджии. Според приетите на първо четене промени те няма да имат право на съдове за приготвяне на алкохол над 500 л и ще бъдат под контрола на агенция“Митници“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.