Васил от покрива в Сандански има дело утре, пробва да се "убие” за трети път

, който днес 7 часа държа на бойна нога полицаи, пожарникари и психолози, утре има насрочено дело за кражба. Преди време Васил влязъл в чужд дом и задигнал имущество, нападнал стопанина и избягал. Задържан е от полицията и е предаден на съд, съобщава struma.com

Делото е насрочено за утре от 11 часа. Според полицията, най-вероятно това е задълбочило състоянието на мъжа, чиято приятелка ден по-рано заминала за Гърция.

Васил, който е бивш тираджия и е от благоевградския квартал „Струмско” има още два опита за самоубийство по подобен показен начин. Лекуван е в специализирано заведение преди време.

Днес той за пореден път се прояви, като се качи на покрива на висока сграда в Сандански на ул. „Н. Вапцаров”, изпи около половин литър ракия, преспа около комина на сградата и с помощта на психолози около 18 часа реши да сложи край на целодневния цирк, които разигра.

От Гърция спешно бе докарана приятелката му, която направи опит да го накара да слезе, но безуспешно. След като спасителната операция приключи, мъжът бе закаран в Спешно отделение на болницата в Сандански за преглед, след което ще бъде транспортиран до Благоевград за консултации с психиатър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини