6-годишно дете даде спестяванията си за самотната майка с три деца (видео)

Стотици помогнаха на самотна майка с три деца, които нямат пари за Коледа. Преди дни "Нова телевизия" излъчи репортаж за младата жена и трите й деца, за които Коледа изглеждаше невъзможна и „Дядо Коледа беше болен” и не можеше да донесе подаръци в дома им. Сега обаче празникът добива пъстрота, светлина и радост в дома на Ивета, Емили, Марти и Любомира. Много хора решиха да помогнат на семейството.

Едно шестгодишно дете също пожела да помогне на децата. Моника обожава подаръците, празниците и с нетърпение чака Коледа. Има дълъг списък с коледни желания, но те останали на заден план в мига, когато разбрала, че някъде там има едно момиченце, което знае, че ще остане без подарък, но мечтае за приказна кукла.

Така Мони бързо решила за какво ще използва спестяваните през годината парички. Нейната причина да ги похарчи наведнъж е важна – иска детето да е щастливо.

Моника е приготвила своите спестявания и сега ще потърси най-прекрасната кукла, за да я купи. Сред цяло море от играчки не е лесно да избереш онази, с която сбъдваш нечия голяма мечта, но Мони е експерт в подбора на кукли.

Моника се надява и Люба да хареса куклата и има специално пожелание за нея – да е жива и здрава и да получи много подаръци. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл